Du er her: Forside > Græsted > Nordic Park

Nordic Park

I Nordsjælland findes Valhalla, omgivet af parkens grønne områder, søer og amfiteater. Konference- og festsalens placering giver rig mulighed for at udnytte områdets mange muligheder. Leder I efter stedet til det rå vikingebryllup, et ”barn wedding” eller det super romantiske bryllup, er det kun fantasien der sætter grænser. Der er mulighed for udendørs vielse på amfiscenen, med efterfølgende reception og bryllup i Valhalla, barnedåb, ’walk and talk’ seancer, teambuilding i kombineret indendørs oplæg og udendørs aktiviteter, konference, events og lederkurser.

 

Langhuset Valhalla er bygget efter inspiration fra de gamle vikingers arkitektur. Der dufter af træ, stemningen er rustik og hele bygningen danner den helt rigtige ramme for den særlige begivenhed.

 

I forbindelse med afholdelse af et arrangement i Valhalla, vil nødvendigt AV udstyr være til rådighed, foruden at der findes forslag til bordopstilling og indretning, om man forestrækker langbord eller grupper af runde borde. Bygningen er opvarmet og fuldt isoleret, foruden at det er indrettet med moderne lys- og lydanlæg.

 

Industrikøkkenet, der ligger i umiddelbart forlængelse af salen, er fuldt funktionsdygtigt og vil kunne lejes i fobindelse med et arrangement.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Nordic Park ved at bruge kontaktformularen herunder.

Nordic Park
Kirkevej 43
3230 Græsted
44220104
info@nordicpark.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriKonference
TableKapacitetOp til 150 gæster
FoodEgen forplejning tilladt?Ja
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost