FestBureauet

Festlokale
Festlokale

Beskrivelse

Find det helt rigtige festlokale hos FestBureuaet.

Vi har festlokaler, der egner sig til alt fra romantiske bryllupper til uformelle fester samt festlokaler, der er specielt velegnede til møder, konferencer, firmafester og receptioner.

Vores festlokaler er nøje udvalgt og dette gælder også vores køkkener der leverer maden til de mange forskellige festlokaler. Langt de fleste af vores festlokaler har større køkkener tilkoblet der i hverdagen leverer rigtig gode frokostordninger mv.

 

Hvad enten I har brug for et smukt festlokale, et hyggeligt festlokale eller et flot og stilrent festlokale har Festklar lokalerne fra 30 - 2.00 pers. Vi kan med sikkerhed hjælpe jer og give jer forskellige valgmuligheder i flere spændende festlokaler.

FestBureauet har også bryllupsarrangører og dekoratører der gerne bidrager med mange års erfaring og udformer festlokalet efter jeres ønsker, behov og budget.

Bemærk. Vi vil i den kommende tid etablere samarbejde med flere festlokaler. Så har vi ikke lige netop dét lokale på siden I drømmer om, bedes I kontakte os så vi kan byde ind med andre lokaler til festen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte FestBureauet på tlf.: 42521010

Bemærk I betaler ikke mere hos Festbureaet end hos vores leverandører. Vores service koster intet og vi kan i langt de fleste tilfælde indhente bedre priser på andre ting I også ønsker i forbindelse med jeres fest.

Der er som standard mulighed for borde/stole, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Urbansgade 2, 1067 København K

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende