Bryggeriet Apollo

Vesterbrogade 3, 1620 København V
Vesterbrogade 3, 1620 København V · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Med Tivoli som ærværdig nabo ligger Bryggeriet Apollo placeret i det mest centrale af København.

I dag står bryghuset funklende og mægtig midt i lokalet mellem kælder og første sal. Fra kælderen, der er indrettet med langborde og dæmpet belysning, kan man kigge ud i gærkælderen, mens de øvrige etager er meget lyse og præget af en hyggelig og livlig atmosfære. 
De tunge træborde er fordelt, så man kan sidde i fred og ro godt inde i bryggeriet - eller vælge de udendøres borde, hvor man kan iagttage det altid hektiske gadeliv ved Tivolis hovedindgang. 

Den gennemtænkte indretning, hvor der er fokus på selv de mindste detaljer, vidner om nært slægtskab med A Hereford Beefstouw-kæden. 

Apollobryggeriet er opbygget med de berømte tyske ølkældre som forbillede, og bryganlægget blev indkøbt i det gamle Østtyskland i 1989. Siden har det forsynet vores gæster med skummende frisk pilsnerøl samt en række andre ølproduktioner. Vi brygger efter gamle velkendte traditioner, men tilbyder også hver måned en ny spændende øl - månedens øl - til kunderne.

 

Der er som standard mulighed for musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Vesterbrogade 3, 1620 København V

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende