Idrætsfabrikken

Valdemarsgade 14, 1665 København V
Valdemarsgade 14, 1665 København V · Se på kort
Hal
Hal

Beskrivelse

På Idrætsfabrikken kan du leje vores haller til selskaber og festarrangementer.

Der er 2 haller der kan lejes, én med plads til 150 personer, og én med plads til 300 personer. Køkkenet er til fri brug og inkluderet i prisen.

Idrætsfabrikken er et mindre, fleksibelt anlæg, der via sin decentrale placering i nærmiljøet på Vesterbro kan være med til at løfte opgaver, som de centrale anlæg og den tilhørende organisering ikke kan.
Ved tæt kontakt til nærmiljøet kan der stilles færre krav til formel organisering, deltagerne kan inddrages omkring fælles ansvar for anlægget og der kan prioriteres i forhold til svage idrætsgrupper, på samme måde, som der kan tænkes i "åbne timer" til etablering af kontakt til og opsamling af de ikke idræts- og foreningsvante. Idrætsfabrikken har via sine vedtægter forpligtiget sig til at være et anlæg, hvor der er plads til marginaliserede og ikke foreningsvante brugergrupper. Idrætsfabrikken er en selvejende institution med egen bestyrelse.

Idrætsfabrikken har en stor og mangfoldig brugergruppe: skoler, institutioner, idrætsforeninger, fodboldklubber og ”specialforeninger” er blot et udsnit af dem der har deres gang på Idrætsfabrikken. Herudover lejer Idrætsfabrikken lokaler ud til fester og arrangementer og om sommeren hvor idrætslivet ligger stille, bliver Idrætsfabrikken lavet om til Sleep In Fact – et Youth Hostel for Backpackers.

Parkeringsforhold

Der er gode parkeringsforhold.

Transport/parking

Offentlig transport kører hele tiden, også fra Hovedbanegården.

Der er som standard mulighed for musikanlæg, køkkenadgang og køkkenpersonale. Derudover tilbydes borde/stole, dekorationer, tallerkener/bestik, serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Valdemarsgade 14, 1665 København V

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende