Le Basiic

Gasværksvej 5 , 1705 København V
Gasværksvej 5 , 1705 København V · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

På Le Basilic møder du den helt klassiske, ærkefranske og jordnære stil, som restauranten altid har været kendt for. På tallerkenen finder du kun franske retter med den perfektionistiske franske elegance og uforlignelige smagfuldhed, som man kan forvente, når man sætter sig ved bordet på en fransk restaurant. Køkkenchef Sébastien Jacques får de autentiske franske madoplevelser til at blomstre og har netop repræsenteret den franske cuisine - udvalgt blandt flere af verdens kokke - ved den gastronomiske event Goût de France.

På Le Basilic venter jer en hjertevarm restaurantoplevelse med mad fra det klassiske franske køkken, lavet fra bunden af gode råvarer med inspirationen fra køkkenchefens hjemby, Lyon. Restauranten ligger på Gasværksvej og har i mange år været en institution i den frankofile del af det københavnske restaurationmiljø.

Le Basilic byder indenfor med en varm, hjertelig og familiær stemning, der går direkte i blodet. Der er Miles Davis og Chet Baker i højttalerne, og loppefund fra loppemarkederne i Paris pryder hver et lille plateau i restauranten. Ejerne har især en svaghed for den franske nationalfugl, hanen, som går igen på malerier og i form af nipsgenstande og figurer overalt i restauranten.

Vinkortets indhold er nøje udvalgt og kredser ligeledes om det franske. Desuden byder restauranten også på et lille udvalg af øl fra diverse mikrobryggerier. Le Basilic har derudover et stort, omfattende og særdeles lokkende avec-kort. Se vores facebook side - https://www.facebook.com/pages/Le-basilic/139778546069647?ref=hl

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Gasværksvej 5 , 1705 København V

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende