Charlottehaven

Hjørringgade 12C, 2100 København Ø
Hjørringgade 12C, 2100 København Ø · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Sommerhaven

Sommerhaven er vores mindste lokale til små og mellemstore selskaber og fester. Lokalet giver mulighed for mere intime arrangementer. Fra Sommerhaven er der direkte udgang til gårdhaven. Lokalet er holdt i naturmaterialer med vinduer fra gulv til loft og smukt lysindfald.

Vinterhaven

Vinterhaven er vores største lokale, og egner sig godt til store fester med flot middagsopdækning og evt. scene og dansegulv. Lokalet ligger i forbindelse med Sommerhaven, som kan benyttes til fx buffet. Fra Vinterhaven er der direkte udgang til den smukke gårdhave, som bruges flittigt i sommerperioden. Lokalet er holdt i naturmaterialer med vinduer fra gulv til loft og smukt lysindfald.

Vinterhaven1+2

Vinterhaven 1 og 2 er to lige store lokaler, som bliver brugt til alle typer af arrangementer. Vinterhaven 1 ligger mod indgangen, og Vinterhaven 2 ligger mod gårdhaven, som bruges flittigt i sommerperioden. Lokalerne er holdt i naturmaterialer med vinduer fra gulv til loft og smukt lysindfald. Der er mulighed for at hænge bannere op m.m.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende